From Unfinished Bonus Room to Pilates Center

The builder always leaves that one “bonus” area unfinished so you can make it anything your heart desires. Well, this client knew exactly what they wanted! We took this unfinished space above the garage and turned it into a new workout area. This house has a home office to work from, but needed a space to burn off the stress and what better than yoga and pilates? CQC Home added a flooring system with plank floors, drywall, built a storage closet and installed lighting to make this a dance studio and exercise room — a place to stretch, stay healthy and release all the stresses of the day.

Style: Transitional

Project Specs:

  • Roman Smooth Two-panel Doors
  • Tustin Satin Nickel Door Hardware
  • Recessed Lighting
  • Custom Shelving
  • Foundry Flooring
  • Sherwin Williams: Balanced Beige for Interior Paint
Call Text